i like silver baby

2010-02-28 22:49:38

har precis hittat en toppen sida där man kan beställa hemmagjorda smycken. jag har beställt ett silver armband med mitt namn ingraverat och jag kommer absolut beställa mer. har hittat hur mycket som helst som jag vill ha! men först måste jag se hur mitt första smycke blir förståss, man får inte förhasta sig. och när det väl landat i min brevlåda så kommer jag lägga upp en bild här på bloggen och sedan länka till sidan. woho, kan inte bärga mig! har så ont om enkla fina armband som man kan använda till nästan allt.

favorit accessoarer just nu

2010-02-28 21:55:58

 

dessa accessoarer är de jag använder mest just nu, alla passande till olika tillfällen.

svart rosetthårspänne glitter, armband second hand, halssmycke second hand,

väska accessorise, pärlhalsband bikbok, hatt seans.


regn och slask

2010-02-27 16:46:49

 


dagen efter

2010-02-27 13:56:20

 

om man inte körde varannan vatten igår så kan jag tänka mig att man mår rätt piss nu dagen efter. det är svårt att bota en baksmälla om man väl har fått den, men jag ska ge några lindrande tips. för det första: drick hela tiden vatten, du lider förmodligen av vätskebrist. du kan även blanda med lite resorb som är vätske ersättande. ta sedan en lång och skön promenad i den friska luften, eller om inte det går, stick ut huvudet i fönstret ett tag och ta djupa andetag. om man har ork så kan man även ta sig till en simhall och ta en liten simtur, det ska visa sig vara mycket effektivt. du är antagligen tom i magen såhär dagen efter så se till att få i dig mycket kolhydrater för blodsockernivån och ät mycket frukt eller drick juice. kanske har du även en partner eller något i närheten? passa på att ha sex! det sägs att de endorfiner som skapas lindrar mot baksmällen, plus att du antagligen kommer känna dig avslappnad sen och då kommer till den sista delen; sova! att sova bort din baksmälla är nog allra effektivast, men glöm inte att fylla på magen och vätska först så du inte blir seg när du vaknar. känner du dig fräschare så känner du dig även piggare. ta en kall dusch, smörj in dig och lägg en återfuktade kräm i ansiktet (man är oftast lite torr i hyn dagen efter). lycka till nu!

kolhydrater var det va? har precis varit på hemköp och köpt pirog, nudlar och glass!

utgång

2010-02-26 21:23:40

 


dance until you see the morning light

2010-02-26 20:27:04

 

här är tipsen för att få en perfekt partymakeup som håller i sig hela natten. Som alltid så börjar man från grunden. först och främst så kan du börja med att scrubba dig lite lätt i ansiktet så du får bort död torr hud. när du gjort det applicera då en premier som jämnar ut huden, applicera där efter en fuktkräm.

nu är det dags för själva sminkbasen. tvätta dina händer noga och applicera din foundation med fingrarna och arbeta ut ordentligt, men lägg inte ett för tjockt lager. när du är klar så lägger du på ett transparent löspuder som ger en matt känsla. sist av allt så täcker du blemmor och ringar under ögonen med en conceler.

nu har vi kommit till kinderna och där är krämrouge att föredra. välj ett som är lite trögt i konsistensen så sitter det bättre. använd dock krämrougen före puder! lägg rougen under kindbenen så du framhäver dem och ta lite ljus eller hudfärgad skimmer på kindbenens högsta punkt.

välj nu noga vad du vill lägga fokus på, ögonen eller läpparna? annars ser du lätt översminkad ut. om du väljer ögonen så ta en ögonpenna och markera ögonen med, sedan suddar du ut det lite med en tops så du får en sotad look. om du även väljer att ha lite sugga under ögonen så är det snyggt att matcha med en vit eyeliner längst in. lägg mycket mascara på överfransarna, men se till att det inte klumpar. till detta är det snyggt med ifyllda och välformade ögonbryn. nånting som är snyggt till fest är skimmriga ögonskuggor. för att hålla skuggan på sin plats kan du lägga ett lager transparent löspuder eller premier.

även fast du valt att fokusera på ögonen så ska du inte lämna läpparna helt omålade, ge dem en fin glans med ett ljust läppglans. om du hellre vill sattsa på välmålade läppar så välj ett läppstift som är starkt rött eller bordeaux (typ av vinröd). för att det ska hålla bättre under kvällen så kan du pudra läpparna lite efter första lagret och sedan applicera ett nytt. under kvällen så kan det vara bra att fräscha upp makeupen lite allt eftersom.

ta med dig en tops eller våtservett och ta bort ögonskugga som fallit ner, täck sedan med conceler. om dina fransar klumpat ihop sig så kan du försöka separera dem lite med en tandpetare eller toppen på ett örhänge. en bra bas brukar oftast hålla kvällen ut, lägg absolut inte på rouge eller puder på en svettig hy, det blir ojämt! men om du blivit glansig under kvällen så kan du matta ner huden med blotting paper (ett pudrigt papper). om du inte har det så dutta försiktigt med vanligt papper (utan att dra ut sminket) och lägg försiktigt på ett mycket tunnt lager puder. en skön fuktspray kan även vara bra att ha med sig, den fräschar upp och återupplivar makeuppen igen. om du börjar se trött och hängig ut mot kvällens slut så kan du ta lite läppbalsam och dutta på kindens högsta punkt. för att öppna upp ögonen så lägg en ljus ögonskugga eller eyeliner i ögonvrån. nu är du redo för dansgolvet och efterfesten!

finally friday!

2010-02-26 16:29:57


tagga till med min ipod! tryck på play ►


body butter for your sent

2010-02-26 13:32:41

 

idag är det fredag och då är det dags att ta tag i de härliga skönhetstipsen! mitt första tips när man håller på att göra sig i ordning för kvällen är faktiskt ett body butter. eftersom man svettas en del på dansgolvet så vill man helst försöka lukta gott hela tiden och då är detta den rätta produkten. efter du klivit ut ur duschen och torkat dig så ska du smörja in dig med ett doftande body butter från the body shop. min personliga favorit som luktar super fräscht och inte alltför sött är den som innehåller moringa. doften sprids i hela rummet när du smörjer in dig och den håller sig även kvar i flera timmar så du doftar ljuvligt hela kvällen. din parfym sprutar du ju oftast endast på halsen, men det här body buttret gör att du doftar gott om hela kroppen, ink. dina svängande dansarmar! buy it.


fatal red

2010-02-25 21:06:00

 

vampyrer har ju varit hetare än nånsin i år, eller ja det började redan förra året med twilight följt av vampire dires osv. så varför inte inspireras lite? få en mystisk och sexig look genom att följa vampyrmodet. passa på att behålla din fina vinterbleka hy medan vintern ändå är här. strunta i brun utan sol och solarium, låt huden vila lite. till den marmorsvita huden så är det himla snyggt med svarta kläder och röda läppar, sensuell farlig mystik.


the temper trap

2010-02-25 18:23:57


populärt just nu!

hide behind my sunglasses

2010-02-25 17:53:04

 

jag bytte äntligen mina nyköpa solglasögon från bikbok mot ett par nya därifrån. dom gamla var riktigt balla men kändes alldeles för stora. man kan hända att jag ångrar mig igen och köper tillbaka dom i sommar, får se. men de nya kändes i alla fall lite bättre, ett par röd-svarta wayfarers. egentligen så var det ingen bytesrätt på glasögon men dom var schyssta i butiken och lät mig byta i alla fall, great! tyvärr var jag väldigt klantig och glömde påsen med glasögonen i på din sko efteråt, så var tvungen att springa tillbaka och hämta dem precis innan jag tänkte stiga på tuben. phew vilken tur att dom låg kvar!

cuddle friendly

2010-02-25 15:01:51

 

underkläder från nelly 199:- | nattlinne h&m 99:-

idag har jag bara glidit runt i myskläder hela dagen, jag älskar det eftersom det är så bekvämt! man orkar oftast inte vara uppklädd när man bara glider runt hemma en hel dag, men man vill heller inte känna sig som en luffare. det man skulle kunna göra för att både känna sig bekväm och snygg när man strosar runt hemma är att t ex dra på sig en stor och mysig kofta eller en lång oversize t-shirt som täcker rumpan. det gör så att man både känner sig bekväm men har lätt att bara dra på sig ett par leggings och kila ner till affären om så behövs. det man skulle kunna matcha med nu i vinter tider är ett par höga sockor eller knästrumpor, mycket sött med mysfaktor. ett alternativ om du inte behöver springa ut snabbt under dagen, är att klä dig i mjuka underkläder. du kommer känna dig mycket sexigare i ett sidenlinne med små matchande shorts till än om du glider runt i stora mjukisar och munktröja. om du bor tillsammans med din kille så tror jag inte han kommer ha något emot det, i stället så lär han inte kunna slita blicken ifrån dig. och sånt uppskattas!


av med mössan!

2010-02-25 13:34:56

 

nu är det bara att ta av sig mössan och sluta dölja utväxten, det kommer nämligen att vara inne i vår! vilken tur för mig då som redan börjat få utväxt efter mina ljusa slingor...tricket är att låta utväxten se planerad ut, så det inte blir någon ful jag-hinner-inte-gå-till-frisören utväxt. en hollywoodfrisör tipsar om att man ska försöka se till att skarven mellan det ljusare håret och den mörka utväxten ska vara lite ojämn. men var dock försiktiga med att låta det platina blonda håret blandas med mörkare brunt, usch så sjabbigt! man vill ju inte ha en rak skiljelinje mitt på skallen.

so called rockstar mark

2010-02-25 00:41:54

 

efter man sett så många avsnitt av LA ink och miami ink så måste man ju erkänna att man får ett visst sug av att tattuera sig. sätta dit ett fint litet minnes märke av något slag. en tattuering kan bli så sjukt snygg om man väljer rätt motiv på rätt plats samt att man verkligen passar i det. små diskreta är snyggast på tjejer enligt mig, och oftast killar om det inte nu är så att man har en liknande image som tommy lee eller han i prison break. deras överflöd av bläck på kroppen gör dom bara ännu sexigare. något jag dock har varit sugen på att tattuera in på mig själv är en liten stjärna på ena handleden. diskret och snyggt! dock vill jag inte göra det fören det verkligen fått en betydelse.


korallsöt

2010-02-25 00:01:14

 

oversize kofta i mjukt bomull
jag är så nöjd med mitt senaste köp; en korallfärgad stickad tröja. jag älskar korallfärgen och det påminner mig verkligen om sommarens härliga tider med värme och glädje. den matchar perfekt till ljusa jeans och svarta smycken. så den här tröjan är det första korallfärgade i år och snart kommer det mera ska du se! har redan riktat in mig på ett super tjusigt nagellack på åhléns, väntar bara på pengar och varmare tider först och främst. och ja, även tröjan är från åhléns.

 



bustier

2010-02-24 23:50:40

 

en enkel svart bustier med ett stort smycke till, perfekt!

åh ja ja ja! ett måste för mig i sommar kommer att vara en söt liten bustier. måste bara hitta den perfekta! eller flera olika modeller skulle sitta fint i för sig. har redan fastnat för ljus spets, blommiga, helfärgade, randiga eller basics då i svart eller vit. men gud så gulligt med en söt bustier tillsammans med en hög kjol eller jeansshorts samt en lös öppen kofta eller en oversize kavaj till. hot spot! jag har börjat faschineras otroligt över 80-talets mode. fluffigt hår, plommonstop, oversize kavaj, höga byxor och magtröjor. även färggranna skor och uppmärksamhetskrävande smycken ska det vara! aja det återstår att se vad jag väl kommer ha på mig i sommar, men detta är som sagt ett måste.

fashion is passion

2010-02-24 23:13:08

 

helt plötsligt så kom mode in i bilden också. jag är inget mode freak som följer high couture kulturen, så det är inte vad man kommer att hitta här. men däremot kan jag aldrig få nog av kläder, frisyrer, smink, skönhetsprodukter och accessoarer! alltså är jag som nästan vilken annan tjej som helst. kan inte påstå att man sticker ut ur mängden på det här sättet. fast varför kan inte jag få ha min modeblogg om alla andra kan ha det? jag älskar kläder, och jag vill visa upp det jag gillar. so this is it. frida kw's "försök" till modeblogg.



RSS 2.0